BERKEL NICE KEBAB

BERKEL NICE KEBAB Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 552 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Berkel Nice Kebab. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 22:00 Altijd goed, vriendelijk en snel bezorgt.
18 jun 2022 om 23:36 Zoals altijd op tijd bezorgden prima eten
17 jun 2022 om 20:24 Supersnelle bezorging in Pijnacker...wouwwww, toppp!!
1 jun 2022 om 20:26 De bestelling was er erg snel! Alleen had ik zonder salade op m'n broodje gevraagd en zat dat er wel op! De Turkse pizza en de patat was wel lekker
1 jun 2022 om 17:26 Best Kapsalon in the area with döner kalf. The meat is tasty, the fries are well done. I love. I recommend.
24 mei 2022 om 0:10 2 hours passed from order to delivery to Pijnacker. delivered not what I ordered. I do not recommend.
19 mei 2022 om 19:39 Te laat bezorgd eten was niet goed erg slecht
16 mei 2022 om 23:15 Bezorging duurde best lang (voor maandagavond). Eten was niet meer warm en blikje drinken zat er niet bij. Smaak van de broodjes was wel goed.
6 mei 2022 om 22:02 Altijd goed!
6 mei 2022 om 7:39 Zoals altijd weer lekker gegeten. Eten was nog lekker warm en goed van smaak.
2 mei 2022 om 20:43 Was weer lekker
27 apr 2022 om 0:43 Tja bezorgtijd 2 uur. Wel vriendelijk toen ik belde. T eten was goed warm en heeel erg lekker! Broodje kalf en kapsalon kip